THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, May 30, 2009

Its time of our life!!School Holiday!!


Its school holiday!!Minggu yang ditunggu-tunggu dah tiba!!Tiada lagi study seperti dalam gambar ini!!Kesian Yuuri kena study..Tapi kalau ada Wolfram dekat sebelah..saya sanggup study sampai pagi!!
Anyway..apa plan yer..Hmm..I cant think of any!!!
Maybe:
1-tidur puas2!
2-Tengok anime!!
3-Sambung novel!!
4-Enjoy and have fun!!!
No more studying!!That's for sure!!Let's have fun!!For straight 2 weeks!!!

Saturday, May 16, 2009

fate/stay night!ending theme..!

video

Wednesday, May 6, 2009

Exam again!Exam again!


As hard as its sound..exam is coming again..like I said..its hard being me..~Man this is too cruel..
Why on earth does we have to take exam?!Blow2 away allready!I swear i wont miss exam!I SWEAR!!REALLY CROSS MY HEART!!
-cry out loud-Exam is too cruel..
So i named today and forever..is panic paradise day!!Lets us panic!!The exam is here again!!

Sunday, May 3, 2009

kirisaki kyoko!!!yach2!!

video

Saturday, May 2, 2009

i'm back!!!~


I'm back!Did anyone miss me..?-look around-..no neh..?owh..what a heart breaker..-nangis-
Any way..this week is so much fun!yay!
Air memang jenis tak cukup..tapi semua pengalaman tu seronok..rasanyer nak melompat!Aku dapat banyak pengalaman yang sah-sah aku tak dapat lupakan!
1-im the kind of type yang memang jenis tak pernah naik kereta api so bila kitaorang naik kereta api utk mandi kat taman ekspo..aku rase macam nak melompat tahap dewa.
2-Aku memang jenis pelik sikit jadi aku exited tahap dewa untuk tidur dalam sleeping beg..rasanyer tak tidur..guling-guling ajer..
3-Aktiviti nie tak seronok pun sebenarnya tapi dah memang jenis yang pelik..Setiap hari bangun pukul 4:30 pagi..tak buat apa-apa pun duduk-duduk ajer..
4-Dapat jadi sentri!Yay!
Thats all!-tunduk hormat-Hope too get more exiting moments with wolfram!!!!!