THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, October 29, 2009

Exam Is Almost Over!But I Have To Keep On Ganbatte!And An Cafe!Cute Pic Section!



Moshi moshi!
Konichiwa Minna!

Chidori Uchiha is back again!
Kali ini dengan peperangan Final Act yang still belum habis.Memang dah hampir separuh habis, tapi still belum total. Tak lama lagi, Chidori boleh merdeka untuk tahun ini. And tahun depan tenggelam balik dalam stress yang melampau.
Macam apa yang Chidori selalu sebut..

PANIC PARADISE!

Baru tadi habis jawab kertas 2 Ekonomi Asas. Bila tanya ramai yang kata susah and ada yang kata oklah tapi tak ada sorang pun berani kata sangat senang. For Chidori, oklah!
Berkenaan dengan pic yang Chidori letak kali ini, bukan pic anime tapi pic orang. Ini sebab Chidori dah tak ada gambar anime yang sesuai dalam laptop untuk letak sebagai pic. And nampak pula gambar Miku kun yang cantik. For your information, he is a guy! And he is mine!
From band Japanese called An Cafe or Antic Cafe..
Antara pic Antic Cafe yang Chidori boleh kongsi..


Miku kun!

And Others band members is..

Kanon kun!




Teruki kun!



Takuya kun!




And also A former band member Bou..



erm..This is also a guy..If you must know..
Ada seorang lagi tapi Chidori tak jumpa pic dia. Namanya Yuki..

And Cafe pic..(baru)



and Antic Cafe..(lama)



Hoho..Comelkan?Kalau nak tengok video lagu2 An Cafe just go to YouTube!
p/s...Erm..Chidori tak minat Yuki..

2 comments:

Z0olaikha said...

owhh...ni la yg gender confuse tu...hahahaha

Chidori Uchiha!^-^ said...

what's your problem little brat?!
*marah berapi-rapi*