THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, December 30, 2009

It's back to school again~!




Konbawa!
Chidori Uchiha is here!
Chang! Chang!
So, macam semua yang dah sedia maklum, sekolah akan dibuka semula pada 4 Januari 2010. That only means one thing and only one.. THE HOLIDAY IS OVER!! But, for Chidori it means that.. SPM IS ON HIS WAY..
Argh..~tiba-tiba rasa bahu berat aja..Kenapa yach?
Owh..Chidori harap uniform sekolah Chidori boleh jadi macam anime pic kat atas tu..
I'm so jelous..
So, Chidori akan ambil SPM tahun 2010. Lately, Chidori start study Sejarah, Ekonomi Asas and also a few subject. The holidays is over allright..
Demo..Chidori patut kuatkan semangat! Yeah study sesungguh hati dengan penuh displin..Bak kata satu tajuk anime R.O.D (read or die -spare me the die part one neh-)
Tapi taklah sampai die..But study until the end! Owh yeah!
Ganbatte kudasai! Fighto!
Memang dah jadi tabiat Chidori untuk baca manga or tengok anime yang ada atleast one character yang suka study or bijak gila-gila lah. Tahap genius punye..Biasanya Chidori baca Death Note because, besides Raito Yagami yang memang cute, dia memang totally very very very smart and intellingent!






See..Even if Raito kun is studying, he is still so cute! (I prefer call him 'Raito kun' than 'Light kun')
Death Note memang terkenal dengan character yang bijak and genius. So bila Chidori baca manga tu, semangat pun berapi-api untuk study. Kalau boleh sekarang jugak nak study..Tapi nak update blog dulu..




Death Note memang terkenal jugak dengan watak yang unik macam Near. Love Near so much sebab last sekali dia yang menang dalam pertarungan L-Kira. Near is so kawaii!
So, Chidori akan umumkan untuk setahun ialah Panic Paradise.
Okay..Maybe that's a bit over acting. Anyway Chidori akan terus study and study for this year. Hope that this kinda spirit will stay forever. Yeah! Fighto! Jom jadi genius macam Raito kun (But not the evil side..) and Near san! Ganbatte!

6 comments:

Skittles said...

(death note? ta pernah dengar pun... boleh bagi sinopsis ta? :| )

gud luck 4 spm!

nuramirahfarzana (bdk ssb) said...

hehe..sorry...x minat anime oh...=D

sushima rukawa said...

thats the spirit chidori! fighto!! but.. still fokus to anime too!! haha.. wish you luck for spm!

~~sushima-chan~~ said...

hai chidori!
why dont you reply mah email?
i was waiting for it..
i hope you get the best for spm
GUD LUCK!!!!!!

~~sushima-chan~~ said...

er.. hehe..
ade post email.
kak dori tak dpt yach?
hehe..bwt malu je..
tapi sush-chan da cube post balik.
kak dori nye email ' natsume_acedemy' kan
kak chidori tau ta email sush-chan?
haha sori kacau.
maybe tgh study eh?
huhu sori2..
email sush-chan ade kat profile.

~~sushima-chan~~ said...

kak dori..
i was juz asking...
er.. if you could..
er.. give me..
da.. da meaning of...
daia no hana?
i was shy to ask it at da comment
(blushing)
so.. do you mind??
i also want to ask..
where did you learn japanese language?
at skul?
by your self?
or you are a japanese that can speak malay??
i hope you can answer my silly questions..
hihi